Aanbod

Loopbaanscreening (3 sessies):
In drie sessies leer je wat je nu echt belangrijk vind in je baan en in je leven. Je kijkt waar je in je huidige baan tegenaan loopt. Samen kijken we waar je hart ligt en hoe je dit kunt bereiken in je baan.

Consult check-up:
Altijd die ene patiënt, waar je hart van in je schoenen zinkt. Altijd die ene collega, waar je je aan ergert. Je maakt een video-opname en samen kijken we wat er nu precies gebeurt in zo’n gesprek. Je krijgt direct feedback van mij en probeert het nog een keer. Net zolang tot je het kunt! Dit kan ook op lokatie.

VIP-coaching:
Geen tijd voor een langdurig coachingstraject? In 1 dag gaan we hard aan het werk en kijken we samen waar je probleem ligt, hoe dit samenhangt met je werk en we maken een concreet plan hoe dit aan te pakken. Een intensieve dag met veel opbrengst. Lekkere lunch inbegrepen.
In twee follow-up sessies per telefoon of Skype kijken we of je plannen werken.

Individuele coaching/supervisie:
Niet geschikt voor watjes. Verspreid over enkele maanden reflecteer je regelmatig op je werk en je gedrag. Je leert waarom dingen lopen zoals ze lopen. Je krijgt handvatten om je gedrag aan te passen en hiermee ga je aan de slag. De keer daarna blikken we terug en gaan verder. Ongeveer 10 gesprekken van 1 uur. Met huiswerkopdrachten.

Groepssupervisie:
In een groep gelijkgestemden met en van elkaar leren over werkgerelateerde problemen. Je leert op jezelf te reflecteren en hoe je persoon samenhangt met je manier van werken. Ook leer je hoe je elkaar op een constructieve manier feedback geeft. Intensieve training van 12 sessies in 6-8 maanden met huiswerkopdrachten.

Accreditering: voor huisartsen kan alle begeleiding geaccrediteerd worden (GAIA-nascholingspunten of toetsgroeppunten), voor specialisten alleen de intervisie.

Aftrekbaar: de kosten van de begeleiding zijn aftrekbaar als beroepskosten.